Tæpperens

Vaskeriet Jyden

Rensning af tæpper forlænger holdbarheden

Med mere end 40 år i vaskeribranchen er vi de mest kompetente til at stå for rensning af dine tæpper. Tæpper er ikke spor anderledes end andre tekstiler, som vi vasker og renser i vores vaskeri til daglig.
Tæpper skal også renses og vedligeholdes for at bevare deres originale udseende og stand. Ved rensning af tæpper forlænger du holdbarheden på dine tæpper gevaldigt.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

Få flotte tæpper igen

Hvis du vil have pæne og flotte tæpper, så lad os hjælpe dig, vi er de bedste til rensning af tæpper i Nordsjælland og omegn. Vores vaskeri ligger i Nærum tæt på Lyngby og er nemt at komme til i bil og med offentlig transport.

Vi kan også fjerne pletter fra dit tæppe, da vi har mange års erfaring med dette. Vi vasker alle slags tæpper. Desuden vasker vi også dine fodmåtter, hvis du har behov for dette.

Sådan foregår rensning af tæpper

Det er bedst at overlade rensning af tæpper til de professionelle – nemlig os, da det er et stort stykke arbejde at rense et tæppe ordentligt.

Ægte tæpper er noget helt særligt og kræver, at man passer godt på dem, hvis de skal bevare deres originale farve og kvalitet.

Inden tæppet bliver vasket, bliver det banket grundigt, så sand og støv løsgøres og fjernes fra tæppet. Dette gøres inden tæppet bliver vådt. Efter tæppet er blevet banket, vaskes det i specielle vaskekar i en god sæbeblanding.

Er du interesseret i at høre mere om rensning af tæpper, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 80 11 64 eller e-mail info@vaskerietjyden.dk.

Vi kan også afhente og aflevere

Tjenester du vil elske

x

45 80 11 64

Ring nu!